Motive de Rugaciune

Angela - Romania 10.08.2019
Va rog in Numele Domnului Isus sa va rugati pentru Radu ca Domnul sa ii vindece sufletul si trupul .

Angela - Hunedoara 10.08.2019
Pace ! Va rog sa ma sustineti in rugaciune ca Domnul sa imi dea Biruinta in lupta . El sa isi faca lucrarea de slava . Va multumesc in Numele Domnului Isus !

Flavia Matei - Sighisoara 12.03.2019
Va rog in Numele D-lui Isus sa sustineti in rugaciune pe o fetita de 4anisori pe nume Estera si pe mama ei Cornelia amandoua au cancer. Medical nu se poate face nimic singurul D-zeu e cel care poate sa se indure sa-Si proslaveasca Numele sa dea vindecare deplina.Si fr pastor Elisei Bora s-a rugat a postit le-a facut si ungerea si multumim D-lui durerile au mai slabit

Ioana gugu - Baia de Arama 06.03.2019
Va rog in numele Domnului sa va rugați pentru fiul meu Dacian ca Domnul sa l elibereze de orice legătura straina și sa i vindece boala . Domnul sa va răsplătească , amin !

Marin Eleonora - Oxford 16.12.2018
Vă rog să mă ajutați în rugăciune pentru fata mea Mirela și ginerele Iulian unde el a părăsit familia de doi ani și jumătate lăsând și un copil mic, vă mulțumesc in numele Domnului Isus Hristos

Angela - Romania 07.07.2018
Va rog sa ma susțineti in rugăciune ca Domnul sa imi deie Biruința . El sa își facă lucrarea care a inceput- o si sa spulbere tot planul vrajmasului din jurul meu ! Multumesc in Numele lui Isus !!

Andreea - Bucuresti 02.07.2018
Pentru tatal meu Ilie ,sa fie vindecat de cancer ,in numele Domnului Isus! Va multumesc! Domnul Isus sa va binecuvanteze! Amin!!!

Lenuta - Baia Mare 28.05.2018
Va rog, in numele Domnului sa va rugati pentru mine, Lenuta, Domnul sa ma treaca biruitoare din incercare si sa_mi dea vindecare. Amin

Balint lacrimiora - Lugoj 08.05.2018
Va rog sava rugati pentru tatal meu care ieste bolnav cu rinici

Melania - Lugoj 04.05.2018
Bună va rog cer rugăciune pt Fam mea sa nu mai fie certuri și duhuri rele, nervi. Și sa iau permisul auto. Va mulțumesc

Voichita Sindrestean - Baia Mare 15.02.2018
Va rog puneti familia mea pe lista de rugaciune a bisericii pentru pace ascultare de DOMNUL si fetita CRISTINA sa capituleze la piciorele lui Isus iar sotul Constantin sa fie duhovnicesc si statornic pe calea DOMNULUI. Va multumesc

Beatrice - Targu Mures 21.01.2018
Bună ziua! Ma cheama Beatrice. Sunt studenta la medicina in anul trei. De cand am inceput noul an scolar, a fost problema cu chiria (colegii), cu cartile. Va rog sa va rugati pentru mine sa iau examenele (intelepciune, spor la invatat), sa se rezolve problema cu cartile, sa fie intelegere. Mulțumesc! Rugati-va sa trec examenele! Va rog confirmati primirea. Multumesc !

Maria Izabela - Timisoara 14.01.2018
Cer eliberarea de duhuri rele de demoni starile de nervi cer duhul sfant si botezul pocaintei eliberare de pacate

Stefancic Jan Emanuel - Alesd Bihor 02.09.2017
Sa ma formez ca om si barbat dupa voia Domnului

Manole Roman - Nanesti 27.08.2017
Va rog sa mijlocim inainte Domnului Isus pentru vindecarea fiului meu Nathan,are probleme cu picioarele ,nu le misca find operat de spina bifida .

Badiu Samuel - Sibiu 22.06.2017
Va rog sa va rugati pt,Familia mea va Multumes frati mei dragi DUMNEZEU sa ne asculte !!!!!!!! Multe Binecuvantari!!!!!!!!

Biserica Filadelfia - Timisoara 29.01.2017
Sa se restaureze fanfara! Amin

Viorel L. - Hunedoara 05.10.2016
Va rog mult sa va rugati pentru mine, sunt foarte bolnav, Dumnezeu sa se indure de mine si sa ma vindece.Multumesc.

GEORGE - GALATI 28.07.2016
Va rog sa ma purtati in rugaciune pentru gasirea unui job si casatorie binecuvantata de Dzeu. Amin

Maria - Spania 22.07.2016
Va rog din suflet sa va rugati pentru familia mea greu incercata! Dumnezeu sa va rasplateasca!

monica barth - timisoara 21.03.2016
Va rog din suflet sa va rugati ca Dzeu sa imi atinga familia cu credinta lui ca in familia mea sa domneasca numai cuvantul domnului,sa ne creasca credinta pt El pe minut ce trece si nu numai si la toata lumea care are nevoie d cuvantul lui caci cu El vom izbi totul daca avem cuvantul lui le avem pe toate va multumesc.numele Domnului sa fie peste noi.

Nely Ardelean - ALICANTE 20.03.2016
Vă rog în numele Domnului sa mă sprijiniți în rugăciune pentru mintuirea lui Gino și Beniamin, Dumnezeu sa îi aducă pe drumul cel bun și sa le arate dragostea sa , sa le dea pace ,bucurie , eliberare și trăire după voia lui Amin Mulțumesc, Dumnezeu sa va binecuvânteze

gabriela - buhusi 23.02.2016
Recunostiinta mea vesnica pentru ajutor in rugaciuni , pe care l-am primit acum cativa ani. Acum  revin neputiincioasa la voi, fratii mei,pentru ajutorul vostru in cererea mea de rugaciune   Sa  umilesti, sa ameninti  si sa terorizezi  o femeie singura este pacat strigator la cer. Eu, Gabriela,nu mai am putere, necazul asta ma doboara ma omoara in fiecare zi cate putin, ma imbolnaveste. Ajutor de la Dumnezeu in descoperirea acestui grup infractional care imi pune viata si sanatatea in pericol mie si altor vecini..Semnele sfinte ale Domnului nostru pentru acesti ticalosi fara suflet si credinta  care s-au unit   sa faca rau (STELICA,VALERICA,MARCEL-GABRIEL,SIMONA, SERGIU cu fam,,DANA-ELENA cu familia).Dumnezeu sa va binecuvinteze pe voi cei cec va rugati .

florin - arad 21.02.2016
VA rog fratilor sa va rugati ptr sotia mea Anamaria care duaa nastere se simte rau si are dureri in zona abdominala .Domnul sa se atinga de ea si sa nu fie nevoie de alte interventi decat de interventia marelui medic Isus Hristos Domnul Va multumes Domnul sa va rasplateasca!

Mirela Bratu - Hamilton Canada 21.02.2016
Va rog sa va rugati ca sora mea Dana sa se intoarca la biserica si pentru tatal meu Costica care este bolnav.Dumnezeu sa va binecuvinteze.Dumnezeu lucreaza,mi-a salvat viata anul trecut, aveti credinta multa ca Isus este viu si ne ajuta.

Vlad - Onesti 29.12.2015
Va rog sa va rugati pentru mine. Am gresit fata de cineva (un frate penticostal), mi-am cerut iertare, dar respectivul ma defaimeaza peste tot, risc sa raman somer. Si ma blesteama in fiecare zi prin mesaje telefonice. Si vreau sa va rugati si pt acest frate sa scape de ura asta fata de mine si de dorinta de razbunare si sa se apropie intr-adevar de Isus

BURGHELEA ANGELICA - BUCURESTI 10.10.2015
SCUMPA BISERICA VA ROG SA VA RUGATI PENTRU MINE, VINDECAREA SUFLETULUI SI TRUPULUI SI BIRUINTA LA SERVICI. PENTRU COPILUL MEU FLORIN SANATATE, IMUNITATE, INTELEPCIUNE, PROTECTIE SI UN DUH DE ASCULTARE. PENTRU MIHAIELA VINDECARE, CASATORIE. GHEORGHITA MANTUIRE, BOLNAV CU INIMA. MIHAI MANTUIRE SI SA TERMINE CASA DE FACUT. AMIN. DOMNUL SA VA RASPLATEASCA.

Bordânc Leontin - Timişoara 03.10.2015
Valoroase sunt predicile când sunt trăite, simţirea mixturilor corale, uneori şi bărbăteşti; Famfara doridă fără neajunsuri ascultată şi mai ales orchestra şi corul copiilor dau viaţă. Este important pentru orice persoană membră sau enoriaş să poată afla mai mult de cât ritualul, insuficient. Abordând domenii minim investite, atributele sunt cu respect exhaustiv, a respecta e nădejdea a mai mult de o singură persoană. Fericirea este atunci când latenţa aduce răspunsul personal. Specificul, tipologia este importantă, dorinţele prea simple sunt insuficiente; Interesata persoană preferă simplitatea schimbului cu statornicia respectului. Acest răspuns să fie găsit cu afirmare. MARANATA

Cerere de rugăciune

“Tot ce veți cere cu credință, prin rugăciune, veți primi” Matei 21:22


Dacă aveți o cerere de rugăciune sau un motiv de mulțumire și ați dori să îl împărtășiti cu noi, vă rugăm să completați mai jos detaliile legate de cererea dumneavoastră și împreună, ca biserică și familie în Cristos ne vom ruga pentru dumneavoastră.