Motive de Rugaciune

Viorel L. - Hunedoara 05.10.2016
Va rog mult sa va rugati pentru mine, sunt foarte bolnav, Dumnezeu sa se indure de mine si sa ma vindece.Multumesc.

GEORGE - GALATI 28.07.2016
Va rog sa ma purtati in rugaciune pentru gasirea unui job si casatorie binecuvantata de Dzeu. Amin

Maria - Spania 22.07.2016
Va rog din suflet sa va rugati pentru familia mea greu incercata! Dumnezeu sa va rasplateasca!

clipici doru - timisoara 14.07.2016
IUBITI FRATI IN DOMNU DORESC SA VA RUGATI PENTRU CAUZA MEA SI A FAMILIEI MELE CUMNATU MEU ATTI MIHA KAROLINE AU AVUT ACIDENT AUSTRIA GRUNBACH marti http://m.noen.at/neunkirchen/toedlicher-crash-auf-b26-gegen-baum-geprallt-fahrzeug-lenker-starb/18.041.440#18041440-18041440,18040994 ATTI E MORT CAROLINE 4 ANI MIHAELA 38 sint grav in spital e putin cam dureros ca amica nu intelege situatia si tot intreaba de tati meu a incercat psihologi sa ii explice situatia dar a fost pe moment !!! la 4 anisori nu constientizeaza anumite lucruri stau in austria atti era singurul sustinator al familiei cred ca DOMNUL IN MILA SA POATE SA FACA MINUNI SI IN ZIUA DE AZI va rog sa ma sustinet in rugaciune ca domnu sa se indure si sa aduca duhul de viata in trupul depus la morga in spital (wiener neustadt grazer strasse 56 ) MULTUMESC

monica barth - timisoara 21.03.2016
Va rog din suflet sa va rugati ca Dzeu sa imi atinga familia cu credinta lui ca in familia mea sa domneasca numai cuvantul domnului,sa ne creasca credinta pt El pe minut ce trece si nu numai si la toata lumea care are nevoie d cuvantul lui caci cu El vom izbi totul daca avem cuvantul lui le avem pe toate va multumesc.numele Domnului sa fie peste noi.

Nely Ardelean - ALICANTE 20.03.2016
Vă rog în numele Domnului sa mă sprijiniți în rugăciune pentru mintuirea lui Gino și Beniamin, Dumnezeu sa îi aducă pe drumul cel bun și sa le arate dragostea sa , sa le dea pace ,bucurie , eliberare și trăire după voia lui Amin Mulțumesc, Dumnezeu sa va binecuvânteze

gabriela - buhusi 23.02.2016
Recunostiinta mea vesnica pentru ajutor in rugaciuni , pe care l-am primit acum cativa ani. Acum  revin neputiincioasa la voi, fratii mei,pentru ajutorul vostru in cererea mea de rugaciune   Sa  umilesti, sa ameninti  si sa terorizezi  o femeie singura este pacat strigator la cer. Eu, Gabriela,nu mai am putere, necazul asta ma doboara ma omoara in fiecare zi cate putin, ma imbolnaveste. Ajutor de la Dumnezeu in descoperirea acestui grup infractional care imi pune viata si sanatatea in pericol mie si altor vecini..Semnele sfinte ale Domnului nostru pentru acesti ticalosi fara suflet si credinta  care s-au unit   sa faca rau (STELICA,VALERICA,MARCEL-GABRIEL,SIMONA, SERGIU cu fam,,DANA-ELENA cu familia).Dumnezeu sa va binecuvinteze pe voi cei cec va rugati .

florin - arad 21.02.2016
VA rog fratilor sa va rugati ptr sotia mea Anamaria care duaa nastere se simte rau si are dureri in zona abdominala .Domnul sa se atinga de ea si sa nu fie nevoie de alte interventi decat de interventia marelui medic Isus Hristos Domnul Va multumes Domnul sa va rasplateasca!

Mirela Bratu - Hamilton Canada 21.02.2016
Va rog sa va rugati ca sora mea Dana sa se intoarca la biserica si pentru tatal meu Costica care este bolnav.Dumnezeu sa va binecuvinteze.Dumnezeu lucreaza,mi-a salvat viata anul trecut, aveti credinta multa ca Isus este viu si ne ajuta.

Vlad - Onesti 29.12.2015
Va rog sa va rugati pentru mine. Am gresit fata de cineva (un frate penticostal), mi-am cerut iertare, dar respectivul ma defaimeaza peste tot, risc sa raman somer. Si ma blesteama in fiecare zi prin mesaje telefonice. Si vreau sa va rugati si pt acest frate sa scape de ura asta fata de mine si de dorinta de razbunare si sa se apropie intr-adevar de Isus

BURGHELEA ANGELICA - BUCURESTI 10.10.2015
SCUMPA BISERICA VA ROG SA VA RUGATI PENTRU MINE, VINDECAREA SUFLETULUI SI TRUPULUI SI BIRUINTA LA SERVICI. PENTRU COPILUL MEU FLORIN SANATATE, IMUNITATE, INTELEPCIUNE, PROTECTIE SI UN DUH DE ASCULTARE. PENTRU MIHAIELA VINDECARE, CASATORIE. GHEORGHITA MANTUIRE, BOLNAV CU INIMA. MIHAI MANTUIRE SI SA TERMINE CASA DE FACUT. AMIN. DOMNUL SA VA RASPLATEASCA.

Bordânc Leontin - Timişoara 03.10.2015
Valoroase sunt predicile când sunt trăite, simţirea mixturilor corale, uneori şi bărbăteşti; Famfara doridă fără neajunsuri ascultată şi mai ales orchestra şi corul copiilor dau viaţă. Este important pentru orice persoană membră sau enoriaş să poată afla mai mult de cât ritualul, insuficient. Abordând domenii minim investite, atributele sunt cu respect exhaustiv, a respecta e nădejdea a mai mult de o singură persoană. Fericirea este atunci când latenţa aduce răspunsul personal. Specificul, tipologia este importantă, dorinţele prea simple sunt insuficiente; Interesata persoană preferă simplitatea schimbului cu statornicia respectului. Acest răspuns să fie găsit cu afirmare. MARANATA

Cerere de rugăciune

“Tot ce veți cere cu credință, prin rugăciune, veți primi” Matei 21:22


Dacă aveți o cerere de rugăciune sau un motiv de mulțumire și ați dori să îl împărtășiti cu noi, vă rugăm să completați mai jos detaliile legate de cererea dumneavoastră și împreună, ca biserică și familie în Cristos ne vom ruga pentru dumneavoastră.